loading...

Sveti Lovreč, kuća s bazenom

Status Dodano prije dva mjeseca
Ova nova kamena kuća smještena je u mirnom, zelenom okruženju nedaleko Svetoga Lovreča, nudeći idealan bijeg od gradske vreve. Sa svojim rustikalnim šarmom i modernim udobnostima, ova kuća nudi savršen spoj tradicije i luksuza.

 

187 m2

Kuća

 

656 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

745.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20831

Oznaka

Ključne osobine

  • 3 Spavaće sobe | 3 Kupaonice | 1 WC | 6 Ležaja
  • Preljevni bazen 30,00 m2
  • Početak izgradnje 2023/11. g. | Planirani završetak izgradnje cca. 2025/3. g.
  • Pogled na more u daljini
  • Panoramska lokacija nedaleko od Svetog Lovreča
  • Plaža 20 km
 

Opis

Ova nova kamena kuća smještena je u mirnom, zelenom okruženju nedaleko Svetoga Lovreča, nudeći idealan bijeg od gradske vreve. Sa svojim rustikalnim šarmom i modernim udobnostima, ova kuća nudi savršen spoj tradicije i luksuza. Njena impozantna vanjština savršeno se uklapa u okoliš, dok unutrašnjost odiše elegancijom i udobnošću. S tri prostrane spavaće sobe i po jednom kupaonicom uz svaku od njih, ova kuća ima dovoljno prostora za smještaj šesteročlane obitelji ili skupine prijatelja.

Prizemlje kuće nudi pomoćne prostorije te prostrani dnevni boravak spojen s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući ugodan prostor za druženje i opuštanje. Vanjski prostor nije zanemaren, s predviđenim bazenom, ljetnom kuhinjom i parkirnim prostorom, idealnim za uživanje na otvorenom.

Lokacija ove kuće je izvrsna, s brojnim stazama i šetnicama u blizini, omogućavajući istraživanje prirode i aktivnosti na otvorenom. Također, nekoliko finih gostionica s lokalnim specijalitetima nalazi se na samo nekoliko minuta vožnje, pružajući priliku za uživanje u autentičnoj istarskoj kuhinji. Dodatno, blizina poznatih obalnih gradića poput Poreča, Rovinja i Vrsara pruža raznolike opcije za odlazak na more i istraživanje obale Istre.

Što se tiče opreme i uređaja, ova kuća bit će opremljena vrhunskom tehnologijom i udobnostima poput podnog grijanja, dizalice topline Mitsubishi, klimatizacije, aluminijske stolarije i alarma. Vanjska oprema, poput automatskog navodnjavanja, motoriziranih dvorišnih vrata, videonadzora i biološkog pročistača otpadnih voda, dodatno unapređuje funkcionalnost i sigurnost ovog predivnog doma.

Ukratko, ova kamena kuća pruža savršenu kombinaciju udobnosti, luksuza i blizine prirodi, čineći je idealnim mjestom za uživanje u opuštenom životnom stilu na prekrasnom istarskom poluotoku.

3D vizualizacija

Eksterijer

slika 
slika 

Interijer

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Postojeće stanje

Izgradnja kuće je u tijeku.

slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Glavni projekt
Situacija
kompas
prilog
Glavni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Glavni projekt
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
596.000 €
Neto cijena
149.000 €
PDV 25%
745.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail